Igår styrde jag och syrran kosan mot Norrköping för hotellövernattning och idag intog vi Harry Potter-mössan. Jag hakade mest på för att få pausa och göra annat än hänga på hemmaplan med ungarna. Jag har tankat energi och är lycklig över att vara hemma. 

Mässan i sig tyckte jag var ganska ointressant. Är man en hängiven fantast var det säkert jättekul. Jag hade mest ont i fötter och knän pga dåligt val av skor och icke förmånligt golv. Utställningen bestod mestadels av rekvisita från filmerna, med en manick man kunde trycka in koder på och få höra små utdrag ur tillverkningsprocessen av filmen, typ scenografi och kostym osv. 

Hotellet (The Lamp) låg centralt och var urtjusigt! När vi smög in igår kväll kände jag mej som en lodis på slottet. Sjukt blingat. Hotellrummet var enastående med glasvägg mellan toalett/dusch och sovdelen. 

Jag trodde jag dött och återfötts som Kim Kardashian. Jag tror hon bor liknande. Hon känns som en sådan typ. Utomhus fanns ett eget kök utöver restaurangdelen inomhus. Bar fanns både ute och inne med fräck belysning och stolarna inomhus var nog de skönaste jag slagit ner min bakdel i. Frukosten var en fröjd att njuta av, lugnt och skönt med lagomt utbud. Personalen - toppen! 


Syrran provkörde

Jag för ej betalt för att göra denna reklamen. Detta är min genuina upplevelse. Inget hotell jag någonsin bott på har motsvarat förväntningarna så som detta. Detta överträffade dessa mina. 

5/5 jennysar.