Äntligen! Igår natt sov Laban hela natten! Idag har med andra ord varit en underbar dag med utvilade päron utan trytande humör. Fantastiskt. Jag är pånyttfödd. Man ska aldrig underskatta sömnbehovet hos en sleten småbarnsmorsa/farsa. 

Förutom sorgelösa aktiviteter med barnen på fm hann jag med att måla lite staket, fortsättning imorgon. Dessutom hann vi iväg på 4-års kalas hos Ellens bästis E nere vid Talby Strand. Ungar i all ära, men min yngsta är ett vilddjur. Var det inte ballongerna han tuggade på så var det något från kalfaten. Via upp sina nyfunna kunskaper inom inomhusgång var han dock inte alls sugen på. 

Efter kalas for vi vidare till mormor och tog tacksamt emot kläder till barnen, bl.a. En vinteroverall till Laban. Bara underställ som saknas - och skor. Han vägrar ju skor så jag blir ju tokig på badvakt slags mojäng jag ska köpa för att de ska få sitta kvar i 2min. Tips? 

På kvällen har vindstötar och myst framför en film. Jag passade också på att snabbt anmäla Ellen till simskola på Trampolin på sjukhuset. Då har jag och damen ett ypperligt tillfälle varje vecka för kvalitetstid! Snacka om att förena nytta med nöje! Funderar starkt på att göra iordning min cykel och köpa sådan där grunka som Ellen kan sitta i på pakethållaren så vi kommer fram och tillbaka smidigt! Den kan behöva renoveras den stackars cykeln. Stått och ruttnat i flera år nu. 






I detta nu har jag krupit in under Ellens säng, i kojan. Här ska jag spendera natten. Man ska hålla det man lovar! Men fasen vad ont i ryggen jag kommer ha imorgon. Hoppas ongen uppskattar det här påhittet. Denna madrassen är hård som sten. 

God natt! Imorgon är det en utedag för oss alla. Tomas ska städa förrådet och vi ska samla ihop våra prylar på altanen och se till så att utemöblerna går i ide. Eventuellt att vi hinner lägga stenplattor utanför ingången på framsidan också.